Coworking

Coworking wordt alsmaar populairder. En terecht! Het is een prima oplossing om bepaalde kosten uit te sparen. Bovendien ontmoet je zo andere ondernemers. Wij brengen coworking spaces naar Heist-op-den-Berg.

Met voorzieningen zoals snelle internettoegang, printmogelijkheden en een vergaderruimte heb je alles op productief aan de slag te gaan. Zet je achter één van onze zes bureau’s en voel je meteen thuis.

Bovendien is onze locatie vlot bereikbaar vanuit de hele provincie Antwerpen. Gelegen aan de N10 Lier-Aarschot ben je ook snel bij ons vanuit Putte en Mechelen. Ideaal om eventuele klanten op een professionele manier te verwelkomen.

Wat is coworking?

Coworken is het werken in een gedeelde werkomgeving. Het is echter meer dan werken alleen. Je vormt als het ware een hechte groep met gelijkgestemde zielen. Een goede co working space zorgt ervoor dat je andere ondernemers beter leert kennen. Ideaal om verder professioneel te groeien. En je breekt als het ware het eentonige, eenzame bestaan van het thuiswerken.

Daarnaast merken we bij onze ondernemers dat coworking voor meer werklust en productiviteit zorgt. Hoewel je met anderen samenzit kan je prima ongestoord en gefocust aan de slag gaan. Je hebt namelijk minder afleidingen zoals bij je thuis én meer sociale controle.

Coworking met transparante formules

Of je nu op zoek bent naar een kortetermijnoplossing of iets permanents: we bieden flexibele en betaalbare opties voor iedere professional. Van freelancer en ondernemer tot teams op afstand: er is altijd een mogelijkheid die helemaal bij jou past. Haal het maximale uit jouw werkruimte, terwijl je binnen jouw budget blijft.

Heb je niet altijd een gedeeld kantoor nodig? Dan zijn er volgende mogelijkheden:

Eén dag

50 euro/keer

Twee dagen per maand

70 euro/maand

Eén dag per week

130 euro/maand

Zoek je een full-time coworkingoplossing, voor jezelf of een team? Dan hebben we volgende opties:

Eén bureau per maand

315 euro/maand
(voor zes maanden 300 euro/maand)

Twee bureaus per maand

490 euro/maand
(voor zes maanden: 475 euro/maand)

Coworking space en professionele vergaderzaal

Bij een goede coworking space hoort uiteraard ook een plek om meetings in te organiseren. Of het nu voor een interne bespreking is of om een klant te ontvangen. Hierin vind je alle zaken om succesvol samen te zitten.

Onze vergaderzaal is flexibel apart te boeken aan 15 euro per uur. Ook als je geen klant bij onze coworking space bent.

Veelgestelde vragen over onze coworking spaces

Wat is allemaal inbegrepen?

Elke formule is inclusief koffie en water. Daarnaast is er onbeperkt snel internet en kan je 50 zwart-witpagina’s per maand afprinten. Daarna betaal je 0,10 eurocent per pagina. Voor kleurenpagina’s is de prijs afhankelijk van de hoeveelheid kleur dat je gebruikt. Verder heb je onbeperkte toegang tot alle gemeenschappelijke voorzieningen, met uitzondering van de optionele vergaderzaal.

Kan ik een keertje komen uitproberen, alvorens een abonnement te nemen?

Absoluut! Naast onze maandformules kan je gerust ook een losse dag komen uitproberen, aan 50 euro.

Zijn jullie ook geschikt voor een heel team?

Jazeker! Naast individuele freelancers ontvangen we met plezier ook kleinere bedrijven met enkele werknemers. Bij het afsluiten van een maandabonnement voor meerdere bureau’s krijg je bovendien een interessante korting.

Klaar om te beginnen met coworken?

Kom gerust eens bij ons langs in aan de Liersesteenweg (N10) in Heist-op-den-Berg. We geven je met plezier een rondleiding of extra informatie.

Ja, ik wil meer weten!