Kantoor

Bij het runnen van uw onderneming komen heel wat zaken kijken. En al te vaak beseft u het belang ervan als u het niet meer huis heeft. Met onze kantoorbenodigdheden zorgen we ervoor dat uw bedrijf soepel blijft draaien.

Van papier en inkt tot pennen en nietmachines: we hebben alles wat u nodig hebt in huis. Bij al onze kantoorbenodigdheden staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding centraal. Bovendien zijn we altijd in de buurt om uw vragen te beantwoorden.

Naast kleine en middelgrote ondernemingen kan u ook als particulier bij ons terecht. Zo hebben we ook alle populaire schoolbenodigdheden in huis.

Een compleet aanbod in kantoorbenodigdheden

Met onze winkel in Heist-op-den-Berg zijn we graag een one-stop shop voor al alles wat bij een kantoor komt kijken. Van basic zaken tot een meer gespecialiseerd artikel: we zorgen ervoor dat u goed geholpen terug buiten stapt. Reken op ons voor:

  • Schrijfgerief (waaronder Staedtler, Stabilo, Pelikan, Bic)
  • Papierwaren (riemen printpapier, schriften en veel meer)
  • Klasseersystemen (Esselte)
  • Agenda’s (Brepols)

Verder hebben we ook altijd de meestgebruikte inktcartridges, toners, linten, drums en rekenrollen op voorraad voor u klaarliggen.

Ook voor al uw luxeschrijfwaren

Voor een verjaardag of een nakend pensioen: een mooie pen is een mooie attentie voor zowat elke gelegenheid. Van Cross en Fader-Castell tot Visconti, Waterman en Parker: we hebben het allemaal voor u in huis. Naast dit uitgebreide aanbod zijn ook enkele unieke collectors items bestelbaar. Met eventuele gravering maakt u het zo eens zo onvergetelijk.

Maar naast kantoorwaren bieden we ook tal van ergonomische oplossingen voor uw kantoor. Van een zit-staoplossing met elektrisch verstelbare bureau tot een optimaal zittende bureaustoel: ook daarvoor is New Van Heukelom uw betrouwbare partner.

Verder vindt u vooraan onze winkel ook een prachtig assortiment van Maverick. Van schrijfmappen en agenda’s tot laptoptassen en portefeuilles: deze lederwaren zijn praktisch en uniek. Bovendien zorgen ze voor eens zoveel uitstraling.

Bij ons vindt u veel meer dan kantoorbenodigdheden alleen

Laptops

Van licht kantoorwerk tot zwaardere grafische uitdagingen: bij ons vindt u de laptop van Acer, HP of Asus die u precies nodig heeft.

Printers

Van inkjet tot laserprinter en als all-in-one of los toestel: bij ons vindt u alles om afdrukken, kopiëren en scannen te combineren.

Smartphones

Van budgetvriendelijk tot de absolute toppers: bij ons vindt u naast iPhones ook alle tal van modellen van Samsung en Oppo.

Ergonomische stoelen en bureaus

Van een zit-staoplossing tot een elektrisch verstelbaar model: bij ons vindt u alles voor een productieve werkomgeving.

Kom bij ons langs voor uw kantoorbenodigdheden

U vindt onze winkel aan de Liersesteenweg (N10) in Heist-op-den-Berg. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9u30 tot 12u30 en van 13u tot 18u. Op de eerste zaterdag van de maand verwelkomen we u ook graag, van 9 tot 13 uur.

Daarnaast kan u een gedeelte van ons aanbod ook terugvinden in onze webshop.