Laptop

Een laptop kopen doet u niet elke dag. Bovendien heeft iedereen net wat anders in gedachten. Van een grafische krachtpatser tot iets licht en makkelijk om mee te nemen naar klanten: we hebben een ruime keuze in verschillende merken. In onze winkel in Heist-op-den-Berg koopt u de nieuwe laptop die u nodig hebt.

Wat voor beroep u ook heeft: een laptop kopen is tegenwoordig voor iedereen aan de orde. Al is het maar om facturen op te maken en via e-mail in contact te blijven met uw klanten. De ene persoon heeft hierbij meer technische eisen dan de andere. Samen met u bekijken we uw situatie en wijzen we de juiste modellen aan.

Naast professionals verwelkomen we natuurlijk ook particulieren. Van een nieuwe laptop kopen voor uw hobby of gewoon wat te kunnen surfen tot een exemplaar voor scholieren of studenten. En al dan niet om te gamen. We helpen u met plezier verder.

Een laptop kopen van betrouwbare merken

Moet uw exemplaar op Windows draaien? Dan zijn HP-laptops om te beginnen een goede keuze. Heeft u niet teveel eisen: dan is de Pavilion-reeks uit het assortiment voor u voldoende. Voor zwaardere grafische toepassingen is de Envy-lijn dan weer een betere keuze. Bij klassiek professioneel gebruik gaan onze klanten echter met name voor een ProBook. We hebben ze allemaal in huis.

Verder kan u bij ons ook laptops van Asus kopen. Deze speler biedt unieke modellen die zowel laptop als tablet combineren. Daarnaast behoort ook Acer tot de mogelijkheden. Dit merk is zowat onklopbaar als het over prijs-kwaliteitsverhouding gaat.

Koop het formaat laptop dat u nodig hebt

Naast dikte en gewicht speelt ook de grootte van het scherm een belangrijke rol. Ook hieraan denkt u best even. Concreet kijkt u hoeveel inch uw laptop groot is. Wij leggen graag kort al even uit welk formaat wanneer de beste keuze is:

  • 13 inch is het absolute minimum om van een échte laptop te spreken. Pas vanaf dit exemplaar kan u er namelijk alles voldoende comfortabel mee doen.
  • 14 inch is een goede oplossing voor wie 13 inch als een tikkeltje te klein aanvoelt en grotere exemplaren dan weer niet zo handig lijken.
  • 15 inch wordt in onze winkel in Heist-op-den-Berg het vaakst gekocht. Hou er wel rekening mee dat ze iets minder handig mee te nemen zijn.
  • 17 inch is het grootste formaat dat te vinden valt. Leuk wanneer u meerdere programma’s tegelijk wil gebruiken, niet zo fijn om in een tas te stoppen.

Ook na het kopen van uw laptop staan we paraat

Software installeren en alle instellingen op orde zetten: het is een hoop gedoe. Tegen bijbetaling doen we dit graag in uw plaats. En loopt er achteraf toch iets fout met een welbepaald computerprogramma? Of gooit een virus roet in het eten? Dan helpen we u graag met de herstelling.

Wist u trouwens dat u bij ons ook tal van accessoires voor uw laptop vindt? Zo hebt u meteen alles wat u nodig hebt. Denk maar aan een bijhorende zak, muis, software of antiviruspakket. En ook dan kan u rekenen op het nodige advies.

Bij ons vindt u veel meer dan laptops alleen

Printers

Van inkjet tot laserprinter en als all-in-one of los toestel: bij ons vindt u alles om afdrukken, kopiëren en scannen te combineren.

Smartphones

Van budgetvriendelijk tot de absolute toppers: bij ons vindt u naast iPhones ook alle tal van modellen van Samsung en Oppo.

Benodigdheden voor uw kantoor

Van papier en kaften tot tassen en luxeschrijfwaren: bij ons vindt u werkelijk alles wat bij een kmo hoort, aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Ergonomische stoelen en bureaus

Van een zit-staoplossing tot een elektrisch verstelbaar model: bij ons vindt u alles voor een productieve werkomgeving.

Klaar om uw nieuwe laptop te kopen?

Kom langs in onze winkel aan de Liersesteenweg (N10) in Heist-op-den-Berg. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9u30 tot 12u30 en van 13u tot 18u. Op de eerste zaterdag van de maand verwelkomen we u ook graag, van 9 tot 13 uur.

Daarnaast kan u ook een laptop kiezen in onze webshop.

Waarmee kunnen wij jou helpen?