PC & Multimedia

Wat voor beroep je ook hebt: een laptop of pc zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Het ideale exemplaar is echter voor iedereen net wat anders. Samen met jou bekijken we jouw situatie en wijzen we de juiste modellen aan. Hiervoor is er een ruime keuze uit verschillende merken en formaten. En ook na de aankoop staan we paraat met de nodige service.

Verder kan je bij ons terecht voor een nieuwe smartphone of tablet. Van budgetvriendelijk tot de absolute toppers: bij ons vindt je wat je zoekt. Apple, Samsung en OPPO zijn hierbij onze favorieten. Naast nieuwe exemplaren hebben we ook een refurbished aanbod. Deze tweedehandstoestellen zijn uitvoerig gecontroleerd en eventueel hersteld, om zo een twee leven te krijgen.

Of je nu een boekhoudkantoor of bouwonderneming hebt: een printer kopen moet elke kleine of middelgrote onderneming vroeg of laat. Per slot van rekening vallen er ook in deze digitale tijden nog altijd tal van documenten af te drukken.

Een laptop kopen doet je niet elke dag. Bovendien heeft iedereen net wat anders in gedachten. Van een grafische krachtpatser tot iets licht en makkelijk om mee te nemen naar klanten: we hebben een ruime keuze in verschillende merken. In onze winkel in Heist-op-den-Berg koopt je de nieuwe laptop die je nodig hebt.