Printer

Of u nu een boekhoudkantoor of bouwonderneming hebt: een printer kopen moet elke kleine of middelgrote onderneming vroeg of laat. Per slot van rekening vallen er ook in deze digitale tijden nog altijd tal van documenten af te drukken.

Bij New Van Heukelom bent u aan het juiste adres, als het om een printer kopen gaat. In onze winkel in Heist-op-den-Berg helpen we u maar al te graag met kiezen. Samen analyseren we uw noden en wensen. Op basis hiervan adviseren we uit ons ruim assortiment de perfecte type printer om te kopen.

Hierbij houden we bijvoorbeeld rekening met het verschil tussen inkjet- en laserprinters, maar ook de afdruksnelheid per minuut en of u eerder een groot of klein kantoor heeft. Zelfs speciale matrixprinters die aangesloten worden op één pc of in netwerk vormen geen probleem.

Naast zakelijke printers helpen we u ook als particulier met plezier verder, bij het kopen van een exemplaar voor thuis.

Een printer kopen van kwalitatieve merken

Voor een professioneel exemplaar is een Brother-printer een aanrader. Dit merk combineert namelijk beveiliging, duurzaamheid en productiviteit met betrouwbaarheid en kostenefficiëntie. Zo beheert u alle exemplaren binnen uw bedrijf met de Managed Print Service (MPS). Zo worden toners of inkt automatisch geleverd en betaalt u enkel voor de effectief geprinte pagina’s.

Daarnaast kan u bij ons ook inkjet printers kopen van HP. Ook Canon is zeker een optie voor een zakelijk exemplaar. Met name wanneer u binnen een creatief beroep vaker foto’s of ander beeldmateriaal moet afdrukken.

All-in one printer kopen: combineer afdrukken, kopiëren en scannen

Wie alle soorten printers onderzoekt kan simpelweg niet om de all-in one heen. Als multifunctioneel toestel combineert deze afdrukken in kleur of zwart wit met kopiëren en scannen. Aangemaakte documenten kunnen bij bepaalde modellen zelfs meteen doorgemaild worden naar de werknemer of klant.

De ene all-in one printer is echter niet de andere. Koopt u een kleine printer voor zwaar kantoorgebruik? Dan botst u al snel tegen de limieten. Het juiste exemplaar is dan ook helemaal afgestemd op wat u nodig heeft. Laat u bijstaan door ons deskundig oordeel. We ontvangen u graag in onze winkel in Heist-op-den-Berg.

Uiteraard kan u bij ons ook een aparte scanner of kopieertoestel in huis halen. Al is een Brother, Canon of HP all-in one printer kopen doorgaans de beste en goedkoopste keuze.

Ook na het kopen van uw printer kan u op ons rekenen

Heeft u liever geen gedoe bij het installeren van uw toestel? Begint u er liever niet aan om zelf de printer in het wifi-netwerk toe te voegen? Dan doen we dit graag in uw plaats. Tegen bijbetaling komen we alles bij u in orde brengen.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht, moesten er nadien onverwacht problemen opduiken. We bekijken graag hoe we zelf uw printer terug aan de praat krijgen. Bij grotere mankementen werken we samen met de fabrikanten zelf.

Bij ons vindt u veel meer dan printers alleen

Laptops

Van licht kantoorwerk tot zwaardere grafische uitdagingen: bij ons vindt u de laptop van Acer, HP of Asus die u precies nodig heeft.

Smartphones

Van budgetvriendelijk tot de absolute toppers: bij ons vindt u naast iPhones ook alle tal van modellen van Samsung en Oppo.

Benodigdheden voor uw kantoor

Van papier en kaften tot tassen en luxeschrijfwaren: bij ons vindt u werkelijk alles wat bij een kmo hoort, aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Ergonomische stoelen en bureaus

Van een zit-staoplossing tot een elektrisch verstelbaar model: bij ons vindt u alles voor een productieve werkomgeving.

Klaar om uw nieuwe printer te kopen?

Kom langs in onze winkel aan de Liersesteenweg (N10) in Heist-op-den-Berg. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9u30 tot 12u30 en van 13u tot 18u. Op de eerste zaterdag van de maand verwelkomen we u ook graag, van 9 tot 13 uur.

Daarnaast kan u ook een printer kiezen in onze webshop.

Print- & scanoplossing A3 voor uw kantoor? Dit biedt NVH aan via Michiels Office.

Documenten snel en veilig afdrukken. Ons gamma biedt een scala aan gebruiksvriendelijke en kwaliteitsvolle multifunctionele toestellen aan, waarmee u naast afdrukken kunt kopiëren, scannen tot en met A3 en connecteren met de cloud.

De MFP’s A3 staan garant voor hun veiligheid en kunnen rechtstreeks op het netwerk worden aangesloten om het delen van documenten vanaf de pc en mobiele apparaten te vereenvoudigen.
Kom gerust eens langs in onze winkel te Heist-op-den-Berg voor meer info.

Waarmee kunnen wij jou helpen?