Printer

Of je nu een boekhoudkantoor of bouwonderneming hebt: een printer kopen moet elke kleine of middelgrote onderneming vroeg of laat. Per slot van rekening vallen er ook in deze digitale tijden nog altijd tal van documenten af te drukken.

Bij New Van Heukelom ben je aan het juiste adres, als het om een printer kopen gaat. In onze winkel in Heist-op-den-Berg helpen we je maar al te graag met kiezen. Samen analyseren we jouw noden en wensen. Op basis hiervan adviseren we uit ons ruim assortiment de perfecte type printer om te kopen.

Hierbij houden we bijvoorbeeld rekening met het verschil tussen inkjet- en laserprinters, maar ook de afdruksnelheid per minuut en of je eerder een groot of klein kantoor heeft. Zelfs speciale matrixprinters die aangesloten worden op één pc of in netwerk vormen geen probleem.

Naast zakelijke printers helpen we je ook als particulier met plezier verder, bij het kopen van een exemplaar voor thuis.

Een printer kopen van kwalitatieve merken

Voor een professioneel exemplaar is een Brother-printer een aanrader. Dit merk combineert namelijk beveiliging, duurzaamheid en productiviteit met betrouwbaarheid en kostenefficiëntie. Zo beheert je alle exemplaren binnen jouw bedrijf met de Managed Print Service (MPS). Zo worden toners of inkt automatisch geleverd en betaal je enkel voor de effectief geprinte pagina’s.

Daarnaast kan je bij ons ook inkjet printers kopen van HP. Ook Canon is zeker een optie voor een zakelijk exemplaar. Met name wanneer je binnen een creatief beroep vaker foto’s of ander beeldmateriaal moet afdrukken.

All-in one printer kopen: combineer afdrukken, kopiëren en scannen

Wie alle soorten printers onderzoekt kan simpelweg niet om de all-in one heen. Als multifunctioneel toestel combineert deze afdrukken in kleur of zwart wit met kopiëren en scannen. Aangemaakte documenten kunnen bij bepaalde modellen zelfs meteen doorgemaild worden naar de werknemer of klant.

De ene all-in one printer is echter niet de andere. Koop je een kleine printer voor zwaar kantoorgebruik? Dan bots je al snel tegen de limieten. Het juiste exemplaar is dan ook helemaal afgestemd op wat je nodig hebt. Laat jou bijstaan door ons deskundig oordeel. We ontvangen je graag in onze winkel in Heist-op-den-Berg.

Uiteraard kan je bij ons ook een aparte scanner of kopieertoestel in huis halen. Al is een Brother, Canon of HP all-in one printer kopen doorgaans de beste en goedkoopste keuze.

Ook na het kopen van jouw printer kan je op ons rekenen

Heb je liever geen gedoe bij het installeren van jouw toestel? Begin je er liever niet aan om zelf de printer in het wifi-netwerk toe te voegen? Dan doen we dit graag in uw plaats. Tegen bijbetaling komen we alles bij jou in orde brengen.

Daarnaast kan je ook bij ons terecht, moesten er nadien onverwacht problemen opduiken. We bekijken graag hoe we zelf jouw printer terug aan de praat krijgen. Bij grotere mankementen werken we samen met de fabrikanten zelf.

Bij ons vindt je veel meer dan printers alleen

Laptops

Van licht kantoorwerk tot zwaardere grafische uitdagingen: bij ons vindt je de laptop van Acer, HP of Asus die je precies nodig heeft.

Smartphones

Van budgetvriendelijk tot de absolute toppers: bij ons vindt je naast iPhones ook alle tal van modellen van Samsung en Oppo.

Benodigdheden voor jouw kantoor

Van papier en kaften tot tassen en luxeschrijfwaren: bij ons vindt je werkelijk alles wat bij een kmo hoort, aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Ergonomische stoelen en bureaus

Van een zit-staoplossing tot een elektrisch verstelbaar model: bij ons vindt je alles voor een productieve werkomgeving.

Klaar om jouw nieuwe printer te kopen?

Kom langs in onze winkel aan de Liersesteenweg (N10) in Heist-op-den-Berg. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9u30 tot 12u30 en van 13u tot 18u. Op de eerste zaterdag van de maand verwelkomen we je ook graag, van 9 tot 13 uur.

Daarnaast kan je ook een printer kiezen in onze webshop.

Print- & scanoplossing A3 voor jouw kantoor? Dit biedt NVH aan via Michiels Office.

Documenten snel en veilig afdrukken. Ons gamma biedt een scala aan gebruiksvriendelijke en kwaliteitsvolle multifunctionele toestellen aan, waarmee je naast afdrukken kunt kopiëren, scannen tot en met A3 en connecteren met de cloud.

De MFP’s A3 staan garant voor hun veiligheid en kunnen rechtstreeks op het netwerk worden aangesloten om het delen van documenten vanaf de pc en mobiele apparaten te vereenvoudigen.
Kom gerust eens langs in onze winkel te Heist-op-den-Berg voor meer info.

Waarmee kunnen wij jou helpen?