Over ons

Van Heukelom is al meer dan 30 jaar een bekend bedrijf in Heist-op-den-Berg. Het begon als een winkel die kantoor- en schrijfmachines verkocht, samen met bijbehorende kantoorbenodigdheden. Het bedrijf werd opgericht door Hugo van Heukelom.

In de beginjaren van de jaren 90 werd de winkel overgenomen door Rudy Slaets en kreeg het een nieuwe naam: New Van Heukelom. De winkel werd opnieuw ingericht en bevond zich aan de Mechelsesteenweg in Heist-op-den-Berg. Helaas werd de winkel in 2014 volledig verwoest door een brand, waarbij een auto de winkel binnenreed. Er werd een tijdelijke showroom geopend in de kelder van het gebouw.

Overname en samensmelting van activiteiten

In 2015 werd de winkel en de bijbehorende activiteiten overgenomen door Jan Verstrepen, waarbij Copyfaxservice en New Van Heukelom werden samengevoegd. Gedurende de jaren verdween de naam Copyfaxservice naar de achtergrond. Copyfaxservice was gespecialiseerd in reparaties en verkoop van Oki MFP-apparaten. Het bedrijf verdween en Omniserv kwam in beeld voor reparaties van printers en kopieerapparaten.

Verhuizing naar de huidige locatie

In december 2016 verhuisde de winkel naar de huidige locatie aan de Liersesteenweg 170 in Heist-op-den-Berg. Het betreft een volledig nieuwe winkel voor kantoorbenodigdheden en printers, herkenbaar aan het Exellent IT-logo op de muur. De slogan “uw partner voor thuis en kantoor” wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt. NVH streeft ernaar meer te zijn dan alleen maar een leverancier van kantoormaterialen en -machines. Ze zoeken samen met de klanten naar de meest geschikte oplossing om efficiënt en productief te kunnen werken. Het bieden van een perfect advies op maat, rekening houdend met het budget, en het verzorgen van een betrouwbare levering, zijn hun speerpunten.

Specialisatie en opsplitsing

In 2022 werd de A3 MFP-business, inclusief contracten en reparaties, verkocht aan Michiels NV in Westmeerbeek. Klanten kunnen echter nog steeds terecht in Heist-op-den-Berg voor de aankoop van kantoorbenodigdheden en IT-materiaal. Sinds 2023 is er een volledige opsplitsing tussen de winkelactiviteiten en de verkoop van A3 MFP-apparaten. Tom Wouters, de huidige zaakvoerder van NVH Van Heukelom, samen met zijn vrouw Stephanie Verdonck, runnen de winkel. Klanten kunnen bij hen terecht voor de aankoop van kantoorbenodigdheden in de ruimste zin van het woord, evenals IT-materiaal zoals printers, laptops en smartphones, en ergonomisch kantoormeubilair.

Service en diensten

Printers &
Laptops

Wat voor beroep u ook heeft: een laptop of pc zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Het ideale exemplaar is echter voor iedereen net wat anders.

Kantoor

Van papier en pennen tot inkt en nietmachines: we hebben alles in huis om uw bedrijf vlot draaiende te houden.

Copycenter

Printen en kopiëren in kleur of zwart-wit op A4 of A3? Geen probleem wij werken zowel in zwart-wit als in kleur met een professioneel machine van Canon.

Coworking

Of u nu op zoek bent naar een kortetermijnoplossing of iets permanents: we bieden flexibele en betaalbare opties voor iedere professional.